'Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
Ontspanning is wie je bent'

Cocoonbehandeling

Klassieke massage

De klassieke lichaamsmassage is een ontspanningsmassage die gericht is op de algehele ontspanning van lichaam, geest, spieren, en gewrichten. Een massage kan verschillende klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, stijve spieren en stress tegen gaan. Wilt u even helemaal tot rust komen en ontsnappen Van het dagelijks leven

Cocoonbehandeling

Hotstone Massage

Verwen je lichaam met een Hotstone Massage !
Wil je eens helemaal ontspannen en de diepe warmte van lava stenen voelen? De lava stenen worden opgewarmd tussen de 45 en 52 graden waardoor de massage behandeling dieper doorwerkt als bij een klassieke massage. We laten je rustig wennen aan de warmte door niet gelijk de stenen plat te leggen. Tijdens de Hotstone Massage gebruiken we zowel onze handen als de stenen zodat we met onze vingertoppen precies kunnen voelen waar we jou extra aandacht moeten geven.

* SPIERPIJNEN
* SPANNING IN HET LICHAAM
* VERMINDERDE BLOEDCIRCULATIE
* LAGE RUGPIJN
* MENSTRUATIEPIJN
* STRESS

Cocoonbehandeling

Lichaamsverzorging

Het is zeer belangrijk om goed voor uw eigen lichaam te zorgen.

Je kan je  lichaam een groot plezier doen met een heerlijke lichaamsbehandeling, je geniet eerst van een deugddoende scrub met een mengeling van zouten, mineralen en oliën afkomstig uit de dode zee. Daarna pak ik je heerlijk in met de door jou gekozen lichaamspakking. Tijdens het intrekken van de pakking kan je genieten van een hoofdmassage. En achteraf geven we je huid nog een extra boost door het aanbrengen van Body Butter.

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert