Make-up

Make-up

Mii gebruikt zoveel mogelijk huidvriendelijke ingrediënten. Net om die reden geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.

Daarbovenop beschikken we over een 100% zuiver minerale lijn. Natuurlijke mineralen zijn ontstekingswerend en zo huidvriendelijk dat ze zelfs na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling kunnen worden aangebracht. Mii is daarbovenop volledig vrij van kunstmatige geurstoffen, petrochemie en is niet getest op dieren.

Make-up

Bruid- feest Make-up

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Vooral tijdens jouw mooiste dag is Mii make-up jouw beste keuze. Cathérine zorgt voor een stralende look op jouw belangrijkste dag

 

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert

Spraytan

Spraytan

Wil jij een mooie bruine huid zonder zon of zonnebank? Dit kan dankzij onze spraytan. 

Wil je het volledige jaar door genieten van een bruin kleurtje? Dan is het gamma Kissed by Mii iets voor jou.

De producten onderhouden je huid en maken het resultaat van de spray tan nog mooier.

Voorbereiding op de tanning (24uur)

Voor een optimaal resultaat kan je best de volgende zaken doen:
1. Ben je gevoelig voor allergische reacties? Laat je dan eerst testen.
2. Scrub de huid en focus vooral op droge zones zoals de voeten, enkels, ellebogen en knieën.
3. Verwijder lichaamshaar via sugar, scheren of waxen. Ik raad je sugaring aan omdat dit een veilige methode is die de huid niet beschadigt.
4. Hydrateer je huid met de Seriously Smoothing Moisturizer van Kissed by Mii. Later kan je deze moisturizer ook gebruiken om je bruine kleur zo lang mogelijk mooi te houden.

Dag van de behandeling

1. Neem een douche of bad maar vermijd bodylotions en olie. Deze producten vormen een barrière voor de spray tan, je mag enkel de Seriously Smoothing Moisturizer gebruiken, het product bevat ingrediënten die speciaal gekozen zijn omdat ze jouw bruin kleurtje onderhouden.
2. Draag je geen nagellak? Breng dan een transparante lak aan om de nagels te beschermen.
3. Breng een bikini of zwart ondergoed mee om tijdens de tanning te dragen als je dit wenst. Ook donkere, losjes zittende katoenen kleding en slippers voor na de tanning. Bij strakke kleding kan het kleurtje namelijk afgeschuurd worden en dan kan het niet mooi ontwikkelen.
4. Vergeet je paraplu niet! Want in België is het weer toch zo onvoorspelbaar…

Na de tanning (6 tot 8 uur)

1. Vermijd strakke kleren en gesloten schoenen. Ook bh-bandjes zijn niet goed.
2. Vermijd contact met water en activiteiten of situaties waarin je kan zweten.
3. Draag geen handtas over je schouders, dit zorgt voor wrijving.
4. Bedek je beddengoed met donkere handdoeken als je het kleurtje ‘s nachts wil laten intrekken. Het product laat geen blijvende plekken achter dus je kan alles wel gemakkelijk uitwassen.
5. De kleur zal zich nog verder ontwikkelen. De indicatiekleur wordt nog weggespoeld en onthult daarna jouw echte bruine kleurtje.

6 tot 8 uur na de tanning

1. Na 6 à 8 uur mag je een korte douche nemen maar geen bad. Gebruik een zachte douchegel zonder parfum en wrijf heel zachtjes met een spons.
2. Nu wordt de indicatiekleur eraf gespoeld. De huid mag je NIET scrubben.
3. Dep de huid droog met een zachte handdoek.
4. Gebruik de Seriously Smoothing Moisturizer twee keer per dag of gebruik de Daily Boost gradual tanning cream (om je dagelijks nog een bruin tintje extra te geven).
5. Vier dagen na het sprayen begin je wel met het scrubben met de Seriously smoothing exfoliator. Het product zorgt ervoor dat het product gelijkmatig vervaagt.
6. Je kan je bruine kleurtje steeds bijwerken en versterken met de Kissed by Mii Effortlessly easy tanning lotion of mousse.
7. Breng een zonnecrème aan want Kissed by Mii bevat geen SPF.
Tijdens de periode dat je de kleur van de spray tan mooi wilt behouden vermijd je het best contact met chloor en activiteiten waarbij je erg zweet, om zo lang mogelijk je bruine kleur te houden.

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert