Manicure & Pedicure

Manicure

Mooie nagels zijn het visitekaartje van de handen en voeten. Wil jij lang plezier hebben van mooie, gekleurde nagels dan is Gelish-lak dé oplossing. De natuurlijke kracht van je nagels blijft behouden, je nagels worden zelfs steviger en je hoeft zelf thuis weinig tijd aan je nagels te besteden. De mooie dunne lak ziet eruit als een natuurlijke nagel. Daarbij zijn de nagels snel droog en hard, waardoor je snel weer aan de slag kan.

Cathérine heeft keuze uit enorm veel kleuren, dus er is veel mogelijk! Tip: Combineer de Gellish-lak eens met een French Manicure. En loop je regelmatig op blote voeten? De Gellish-lak is ook erg mooi op je teennagels en je hebt er lang plezier van.

 

Manicure & Pedicure

Pedicure

Onze voeten zitten het grootste deel van de dag verstopt in sokken en schoenen. We zien ze niet en daarom geven we ze ook weinig aandacht, maar dat is zonde! Misschien heb je last van voet- en nagelproblemen, of misschien wil je juist wat meer aandacht aan je voeten besteden. Cathérine kan je daarbij helpen.

Geniet van een pedicure nabij Ronse centrum
Wil je je voeten laten verzorgen, je nagels laten verfraaien of heb je last van voet- en nagelproblemen zoals likdoorns, ingegroeide teennagels, vermoeide voeten of eelt?

Een pedicure behandeling is een heerlijke voetverzorging die tevens geschikt is voor het oplossen van voet- en nagelproblemen. Zo loop jij straks weer fris en fruitig rond. Wil je dat je teennagels er verzorgder uitzien?

Dan kan je kiezen voor een french pedicure met gellak. Ook als je op zoek bent naar advies kun je bij Cathérine terecht. Cathérine is ervaren en gediplomeerd en geeft je graag advies over voetverzorging.

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert