Uw huid mijn zorg!

Juliette Armand Elements

De Elements-lijn, gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologieën, biedt schoonheidsformules die volledig in lijn zijn met de wereldtrends in cosmetica en de recentste wetenschappelijke vooruitgang. Binnen deze context van ultramoderne cosmetica zijn alle producten van de elements- lijn vrij van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën, allergenen, sulfaten en andere schadelijke ingrediënten.  

Onderworpen aan klinische en dermatologische testen – dierenproefvrij.

Uw huid mijn zorg!

Juliette Armand Skin Boosters

Een alternatief voor plastische chirurgie

Op Basis van 28 jaar wetenschappelijk onderzoek creeërde JULIETTE ARMAND DE REVOLUTIONAIRE SKIN BOOSTERS:
Anti-Aging producten met technologisch geavanceerde formules, die de natuurlijke processen en functies van de huid versterken en verbeteren. Dankzij hun innovatieve ingrediënten  “COSMETIC DRONES” en “CROSS-LINKED HYALURONIC ACID”, worden peptiden met actieve merkstoffen heel doelgericht en dieper in de huid gebracht, met huidverbeterende resultaten als gevolg.

Vrij van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën, allergenen, SLES, SLS

Uw huid mijn zorg!

Juliette Armand Ameson

Medisch esthetische huidverzorging met onmiddellijk resultaat. De naam van het ameson- assortiment geïnspireerd op het Griekse woord AMESOS wat onmiddellijk betekent. Onderstreept onze toewijding aan medicinale esthetische huidverzorging met onmiddellijke resultaten. Hyaluronzuur, een ingredïent dat een bron van spiratie is, is het startpunt en de basissteen van het Ameson assortiment.

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert

Uw huid mijn zorg!

Transdermale applicatie

SEYO TDA (TransDermal Application) is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt.

Na een korte reiniging van de huid door middel van saffier (ter versnelling van de regeneratie van de cellen) wordt de behandeling gestart. Tijdens de behandeling worden gepatenteerde werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd. In ongeveer 9 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. De huid voelt na de behandeling als opgevuld aan.

Uw huid mijn zorg!

pH Formula

Een gezonde huid is belangrijk

Je huid is je grootste orgaan en heeft een grote impact op je gezondheid. Interne factoren zoals je genen, hormonen, de algemene veroudering en ziektes zoals diabetes hebben een invloed op je huid. Veel van die interne factoren kunnen niet beïnvloed worden, maar veel van de externe factoren kunnen we wel beïnvloeden. Als je huid gezond is, werkt het hard om zich te beschermen. Maar als je huid beschadigd is dan is haar beschermende rol ook beschadigd. pHformula heeft een unieke manier gevonden om de gezondheid van de huid te verbeteren en om de huid te helpen haar beschermende rol goed uit te voeren.

Boek nu jouw afspraak met Cassia Skinexpert